Kom werken bij Blue!

Blue Engineering is altijd opzoek naar enthousiaste ingenieurs 

Wij zijn altijd op zoek naar koplopers die mee willen innoveren naar een betere wereld op basis van techniek. Voor Blue Engineering zijn baanbrekende innovaties altijd duurzaam. In onze projecten zijn we constant op zoek naar een goede balans tussen people, planet en profit en proberen elke klant te adviseren over hoe een product of productieproces ‘blauwer’ kan. Blue Engineering biedt kansen voor professionals, van werktuigbouwkundigen tot software techneuten en van mechatronisch specialisten tot procestechnologen.

Wij geloven in talentontwikkeling. Kennis overdragen en krachten bundelen, daar gaan we voor. Ontwikkel je talenten bij Blue Engineering door te sparren met senior collega’s, opleidingen te volgen bij verschillende academy en samen te werken met de productiebedrijven, hogescholen en universiteiten. En vergeet niet dat jouw eigen inbreng ook deuren kan openen! Blue Engineering stelt graag haar volledige netwerk en kennis voor je open.

Ben je enthousiast geraakt over Blue Engineering, waar we voor staan en wat we nastreven?

Laat van je horen!

Open Sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent met dezelfde mindset die wij hebben. Denk je dat jij de blauwe engineer bent die wij zoeken? Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen.

Stages

Wij werken graag met studenten. Doorstroom van nieuwe talenten en nieuwe kennis houdt een organisatie gezond. Ben jij opzoek naar een stage voor school, neem contact met ons op en dan kijken we wat we voor jou kunnen beteken.